Accessibility Links

Nahuel and the Magic Book (2020)

Adventure, Animation, Family 1h 38m

Press here for English

OBS! Filmen har spansk tale og engelske undertekster.

Nahuel bor med pappaen sin som er fisker i en liten fiskerlandsby. Dessverre er Nahuel veldig redd for vannet, noe som byr på vansker for den unge gutten. Én dag finner han en magisk bok som ser ut til å være løsningen på alle problemene hans, men det viser seg at det også er mye annen og ondere magi knyttet til boka. Når faren hans havner i trøbbel, må Nahuel begi seg ut på en farefull reise og overkomme sin største frykt for å redde ham.

Denne chilensk-brasilianske animasjonsfilmen er inspirert av lokale myter og sagn knyttet til Chiloé-skjærgården utenfor den sør-chilenske kysten, og gir nytt liv til flere elementer fra populærmytologien i området. Visuelt kan vi ane inspirasjonskilder helt fra Studio Ghibli til Tintin, mens Harry Potter-fans vil nikke gjenkjennende til enkelte av de magiske elementene.

Denne filmen passer best for barn fra 6 til 10 år som enten kan lese engelske undertekster eller forstår spansk tale, og for voksne som vil unne seg et eventyr.

German Acuña debuterer som regissør med Nahuel og den magiske boka, som ble nominert til beste film ved Annecy International Animated Film Festival og Tokyo Anime Award Festival. I 2007 startet han produksjonsselskapet Chile’s Carburadores, som er Chiles første Oscar-nominerte animasjonsselskap.

Director

German Acuña

Language

Spanish

Subtitles

English

Countries

Chile, Brazil

Studio

Punkrobot Animation Studio